Gunilla & Spino

Eftersom jag har en hund som genomgått 3 operationer och är 8 år nu så är jag mycket intreserad av detta.
Han mpl på armbågarna och opererade den vä. när han var 7 mån. därefter halkade han på en isfläck vid ca 17 mån. ålder och fick operera dit ett "nytt" korsband.  Förra året var det dags igen då hade han av det andra korsbandet och fick göra en TPLO operation. Samma veterinär till alla operationerna. Idag är det det högra frambenet som "ställer till" mest problem för honom, men det är inte värre än att han fortfarande har ett "bra hundliv". Det är en pigg och glad labrador och jag hoppas han kan förbli så ett tag till. Vi masserar och stretchar varje dag, simmar varje vecka (just nu går det inte för vägarna är igensnöade) och han har glucosamin och c-vitaminer som tillskott.
Han kan få Rimadyl någon enstaka gång om han blivit lite "överansträngd" eller busat för mycket med någon kompis. Vi håller på med viltspår som han älskar och kör mycket annat men bara på hans villkor.
Vill bara berätta lite om hans liv och att trots att han har problem och de är egentligen ganska stora då det inte är mpl på hö armbåge längre utan blivit mycket mer, så går det, om man bara vill att låta hunden leva ett "rikt" liv med vissa begränsningar utan att behöva äta smärtstillande för jämnan. De gånger han får det är det kanske 1 dag ibland 2 eller bara 1 gång. Lite vila och sedan kan han fungera riktigt bra igen.
En glad hund trots allt elände ochj jag hoppas han får vara det ett tag till.
Gunilla